Vi mennesker er skabt til at være ude i den friske luft. Derfor ser man også danskere springe ud i shorts eller nederdel og smide sig i græsset, når temperaturen bare nærmer sig sommervejr. Vi elsker udendørslivet, også fordi det er så få dage om året, hvor vejret egentlig er tørt og varmt nok til, at vi kan nyde den luksus, det er at være udenfor.    Mange leder efter inspiration til, hvordan man kan udnytte sin terrasse eller baghave til at få mere kvalitetstid i den friske luft. Derfor er interessen for udespa eller vildmarksbade i Danmark vokset de seneste år.

Vildmarksbadet er varme og hygge på kolde dage

Et udespa eller vildmarksbad i haven eller på terrassen skaber et rum, hvor der er plads til afslapning under åben himmel, som det danske sommervejr ikke begrænser. Udespaen nydes hele året rundt i modsætning til en swimmingpool. Det er en oplevelse, som man kan nyde sammen med familien eller med vennerne, mens man drikker et glas vin.  

Det er egentlig ret simpelt

Det kræver ikke megen forberedelse, før vildmarksbadet eller udespaen kan tages i brug. Ved hjælp af en timer kan du sætte spaen til at varme op til det tidspunkt, hvor du ønsker at hoppe i det varme vand med familien eller vennerne. Derfra er det bare at tage coveret af og så glide ned i det varme vand.

Vil du vide mere om udespa

Vil du vide mere om vildmarksbade