Elcyklen

  • Med samfundets øgede fokus på grøn energi, CO2 udslip og sundhed er elcyklen det helt rigtige valg, hvor du forener sund motion med en grøn livsstil.
  • Elcyklen er et hurtigt og nemt transportmiddel og dermed et godt alternativ til kørsel i bil og bus
  • Med en afstand mellem hjem og arbejde på 5-30 km er elcyklen oplagt som transportmiddel - og det er helt uden at du får sved på panden.
  • Kan køre 40-50 km. pr. ladning (alt afhængig af hvor meget man selv træder i pedalerne/ og vejrforhold) 
  • Batteriopladning tager typisk mellem 4 -6 timer 

Cyklen er blevet en af danskernes foretrukne motionsformer, og så er cyklen en meget praktisk måde at komme rundt på. Efterspørgslen stiger, og det kan man mærke i Kvicklys butikker, der til sammen er Danmarks største cykelhandel for hele familien.

Kvalitet og cykelsikkerhed

Her kan du blandt andet finde Kvicklys eget cykelmærke, Mustang, der siden 1945 har stået for kvalitet og sikkerhed. Vi kan levere sikre kvalitetscykler til både mor, far og børn,” fortæller nonfood-chef, Katrine Florin fra Kvickly Valby og tilføjer, at Coop kræver, at alle cykler skal leve op til de ellers frivillige fem krav fra EU – blandt andet til cyklens styr, som testes med en speciel maskine, der laver 200.000 tryk og træk for at sikre, at styret holder. I Kvickly er efterspørgslen på cykler steget så meget at Kvickly Valby har udvidet med en selvstændig afdeling kun med cykler. ”Flere danskere er bevidste om sundhed og cykler på arbejde og til andre gøremål, siger hun.”

Klassisk cykelløb i København

Mustang er en af hovedsponsorerne ved dette års cykelløb Copenhagen Classico, hvor det ikke handler om at komme først i mål. Her drejer det sig om, at cyklen skal være ældre end fra år 2000 og tøjet skal være af den klassiske slags.”Det bliver et rigtigt vintage-løb, hvor der bliver fyldt med klassiske cykler og tøj - tweed jakker, sixpence og sådan noget og alle kan være med. Det bliver rigtig sjovt og foregår den 11. juni med start på Onkel Dannys Plads ved Halmtorvet og så på en rute 25 kilometer i gennem København,” fortæller Katrine Florin.

El-cyklen

Det nyeste er el-cyklen, som stadig er lidt ny på gadeplan, men vinder mere og mere frem. Det er en del af en grøn livsstil med miljøbevidste og sunde valg, hvor du kan komme langt omkring uden at skulle oplade batteriet og anstrenge dig voldsomt. ”Den er velegnet til folk, der har mellem fem og 35 kilometer til arbejdet og et godt alternativ til at tage bilen. Du kommer hurtigt frem uden at være helt rød i hovedet og svedig,” forklarer Katrine Florin og tilføjer, at Kvickly hele tiden er med på den nyeste teknologi inden for el-cyklerne og sørger for at opgradere modellerne, når der kommer nyheder.